Misija: Zeleni promet

Dan zelenega gibanja

19.09.2017

Sobota, 23. septembra, od 10. do 20. ure, pred in v Minicityju v BTC City Ljubljana.

 

 
 

 

Z mislijo, da otroke in odrasle navdušimo za bolj zdrav in ekološko ozaveščen način življenja, ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti v sodelovanju s prijatelji v Minicityju in pred njim prirejamo Dan zelenega gibanja in brezplačno odpiramo vrata za vse velike in male. Družite se z nami na delavnicah, kjer se bomo zapeljali po otroškem prometnem poligonu, preizkusili simulator prevračanja in se naučili kako poskrbimo za svojo varnost v cestnem prometu, spoznavali okolju prijaznejše načine mobilnosti, se preizkusili v športnih uricah in poligonih, udeležite se akcij za ohranjanje čistega okolja in kulinaričnih delavnic, na katerih si bodo najmlajši pripravili zdrav obrok.

Vsem obiskovalcem na voljo brezplačna avtobusna linija!

Na voljo bo brezplačna avtobusna linija iz mesta do BTC-ja vsako okroglo uro - ob 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17. in 18. uri. Vstopate in izstopate lahko na postajališčih Bavarski dvor (Kora bar), Razstavišče, Bežigrad (Linhartova), Prekmurska, Savske stolpnice, Žale, Pokopališka, Šola Jarše, Jarše, (Kodrova – samo v nasprotni smeri) in Kristalna palača.

Pridite in postanite ambasadorji zelenega gibanja!

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.