Misija: Varnost za vse

 
EkoBTC

Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.
Več o ...
 
 
 • Misija: Varnost za vse

  Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja vseh v našem mestu - to je ena naših najpomembnejših vrednot. Za splošno, požarno, prometno in druge oblike varnosti skrbimo aktivno: s centralnim video nadzornim sistemom, z lastno gasilsko enoto, z modernizacijo protivlomnih ter protipožarnih sistemov. Naši varnostniki so usposobljeni in prijazni. Skrbimo za ozaveščanje obiskovalcev in najemnikov. Dobro sodelujemo s policijo, reševalci in gasilci.
  Več o ...
   
 • Projekt Misija: Zeleno se nadaljuje

  Prva dejanja, narejena v okviru misije, so že vidna: na zahodni in vzhodni strani dvorane A smo zasadili zelene rastline, znotraj BTC Cityja smo začrtali del zelene pešpoti, obiskovalce pa spodbujamo k zelenem ravnanju, med drugim tudi k uporabi parkirne hiše in vožnji z brezplačnim City busom in ločevanju odpadkov.
  Več o ...
   
 • Zaposleni družbe BTC sodelovali v prostovoljni okoljski akciji

  V soboto, 24. Marca 2012 je po vsej Sloveniji potekala največja prostovoljna okoljska akcija – Očistimo Slovenijo 2012, ki je letos poteka v okviru globalne kampanje »Očistimo svet«.
  Več o ...
   
 • Ekološko čiščenje vozil brez vode

  Na parkirišču pred Ekološko postajo je pričela delovati ekološka avtopralnica, v kateri vaše vozilo očistijo brez vode.
  Več o ...
   
 • Otvoritev razstave »Otroci ustvarjao ptičje hišice in razglasitev zmagovalcev

  V četrtek, 19. januarja, je v spodnji etaži Emporium v BTC City Ljubljana potekala otvoritev razstave izdelkov, ki so nastali v okviru okoljskega natečaja »Otroci ustvarjajo ptičje hišice«. Ljubljanski osnovnošolci in družba BTC so postavili na ogled ptičje hišice iz odpadnih materialov.
  Več o ...
   
 • V novembrski gasilski vaji sodelovalo 85 gasilcev

  Novembra smo na območju BTC izvedli sektorsko gasilsko vajo, v kateri so sodelovali vsi, ki so lahko vključeni v sistem gašenja in reševanja v primeru požara na območju BTC
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.