Misija: Varnost za vse

 
EkoBTC

Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2017

Vodilo dolgoročnega uspeha je: bodi blizu ljudem in naravi. V družbi BTC to vodilo uresničujemo skozi inovativne trajnostne projekte, ki so odgovor na okoljske in družbene izzive današnjega časa. Napredek iz leta v leto tudi izmerimo. Pridevnik, ki najbolje opisuje leto 2017 je: IZJEMNO. Več lahko preberete v spodnjih vrsticah ali pa na straneh Trajnostnega poročila za leto 2017. Naj opisani utrinki tudi vas navdihnejo za zelene korake.
Več o ...
 
 
 • Trajnostno poročilo Misije: Zeleno za leto 2014

  Družba BTC združuje in meri uspešnost okoljsko in družbeno-odgovornih aktivnosti pod enoto Misija: Zeleno. V letošnjem trajnostnem poročilu so zbrani podatki o projektih iz področij energetske učinkovitosti, skrbnega ravnanja z vodo in odpadki, zelenega prometa, varnosti in družbeno odgovornih sponzorstev in spodbud. Inovativen model Ekoindeks zabeleži vsako leto več »zelenih« aktivnosti in rešitev.
  Več o ...
   
 • BTC gostil Urbani forum z razpravo o pametnih mestih in trajnostnem razvoju

  V Kristalni palači je Ministrstvo za okolje in prostor, v sodelovanju z Združenjem mestnih občin Slovenije (ZMOS) in GFS Inštitutom, 27. marca organiziralo prvi slovenski Urbani forum z naslovom »Pametna mesta za trajnostni razvoj Slovenije in zeleno rast«. Rezultate dolgoletnega vlaganja v trajnostni razvoj družbe BTC, ki ga uspešno uresničujemo s strateškim projektom Misija: Zeleno, je predstavil Jože Mermal, predsednik uprave BTC d.d.
  Več o ...
   
 • Beti in Cej zaživela kot knjižna junaka

  Beti in Cej, otroška lika družbe BTC, sta svoje mesto našla tudi v ljubki slikanici. Za otroško književno poslastico smo poskrbeli v okviru našega družbeno odgovornega projekta Misijo Zeleno, saj simpatična zgodba krepi okoljsko zavest, ki jih podpiramo v BTC-ju.
  Več o ...
   
 • V BTC City Ljubljana razglasil zmagovalce razpisa Varno na kolesu

  Najboljših deset finalistov izmed skupno 92 sodelujočih šol razpisa Varno na kolesu je danes v prostorih BTC prejelo priznanja in zaslužene nagrade.
  Več o ...
   
 • Z vseslovenskim projektom Varno na kolesu do večje varnosti najmlajših kolesarjev

  Z novim šolskim letom 2013/2014 bo ponovno zaživel projekt Varno na kolesu, namenjen vsem osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki se pripravljajo na kolesarski izpit.
  Več o ...
   
 • Misija: Varnost za vse

  Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja vseh v našem mestu - to je ena naših najpomembnejših vrednot. Za splošno, požarno, prometno in druge oblike varnosti skrbimo aktivno: s centralnim video nadzornim sistemom, z lastno gasilsko enoto, z modernizacijo protivlomnih ter protipožarnih sistemov. Naši varnostniki so usposobljeni in prijazni. Skrbimo za ozaveščanje obiskovalcev in najemnikov. Dobro sodelujemo s policijo, reševalci in gasilci.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.