Misija: Varčno z vodo

 
EkoBTC

Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.
Več o ...
 
 
 • Trajnostno poročilo Misije: Zeleno za leto 2014

  Družba BTC združuje in meri uspešnost okoljsko in družbeno-odgovornih aktivnosti pod enoto Misija: Zeleno. V letošnjem trajnostnem poročilu so zbrani podatki o projektih iz področij energetske učinkovitosti, skrbnega ravnanja z vodo in odpadki, zelenega prometa, varnosti in družbeno odgovornih sponzorstev in spodbud. Inovativen model Ekoindeks zabeleži vsako leto več »zelenih« aktivnosti in rešitev.
  Več o ...
   
 • BTC gostil Urbani forum z razpravo o pametnih mestih in trajnostnem razvoju

  V Kristalni palači je Ministrstvo za okolje in prostor, v sodelovanju z Združenjem mestnih občin Slovenije (ZMOS) in GFS Inštitutom, 27. marca organiziralo prvi slovenski Urbani forum z naslovom »Pametna mesta za trajnostni razvoj Slovenije in zeleno rast«. Rezultate dolgoletnega vlaganja v trajnostni razvoj družbe BTC, ki ga uspešno uresničujemo s strateškim projektom Misija: Zeleno, je predstavil Jože Mermal, predsednik uprave BTC d.d.
  Več o ...
   
 • V BTC City ogled razstave »Pestrost slovenskih voda«

  V okviru svetovnega dneva voda je v BTC City na ogled razstava del ustvarjenih v natečaju »Pestrost slovenskih voda«.
  Več o ...
   
 • Beti in Cej zaživela kot knjižna junaka

  Beti in Cej, otroška lika družbe BTC, sta svoje mesto našla tudi v ljubki slikanici. Za otroško književno poslastico smo poskrbeli v okviru našega družbeno odgovornega projekta Misijo Zeleno, saj simpatična zgodba krepi okoljsko zavest, ki jih podpiramo v BTC-ju.
  Več o ...
   
 • Atlantisu ponovno naziv Naj wellness

  S podelitvijo priznanj najboljšim se je v Mariboru zaključil izbor "Naj wellness 2012/13". V izboru »Naj wellness 2012/13«, ki je letos potekal že peto leto zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevala pa jih je tako širša javnost kot strokovna komisija.
  Več o ...
   
 • Misija: Varčno z vodo

  Z vodo ravnamo varčno in preudarno. Obnovili smo večino vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, zato prihaja do res minimalnih izgub vode. Kako to vemo? Namestili smo sodobne senzorje za stalen nadzor nad porabo, izgubami in kakovostjo vode. Kjer je možno in smiselno, uporabljamo regeneracijo ter deževnico. V Atlantisu imamo tudi lastno vrtino z zmogljivostjo črpanja 3.500 m3 na mesec.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.