Misija: Varčno z vodo

 
EkoBTC

Planet je en sam in je naš skupen

V družbi BTC smo leta 2016 v sodelovanju z našimi poslovni partnerji, obiskovalci in podporniki spisali številne navdihujoče družbeno odgovorne zgodbe ter stopili korak naprej pri ohranjanju zelenega okolja. Sledi našega uspešnega delovanja smo strnili v priloženo Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2016, ki naj bo navdih za nove zelene in inovativne ideje.
Več o ...
 
 
 • V BTC City ogled razstave »Pestrost slovenskih voda«

  V okviru svetovnega dneva voda je v BTC City na ogled razstava del ustvarjenih v natečaju »Pestrost slovenskih voda«.
  Več o ...
   
 • Beti in Cej zaživela kot knjižna junaka

  Beti in Cej, otroška lika družbe BTC, sta svoje mesto našla tudi v ljubki slikanici. Za otroško književno poslastico smo poskrbeli v okviru našega družbeno odgovornega projekta Misijo Zeleno, saj simpatična zgodba krepi okoljsko zavest, ki jih podpiramo v BTC-ju.
  Več o ...
   
 • Atlantisu ponovno naziv Naj wellness

  S podelitvijo priznanj najboljšim se je v Mariboru zaključil izbor "Naj wellness 2012/13". V izboru »Naj wellness 2012/13«, ki je letos potekal že peto leto zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevala pa jih je tako širša javnost kot strokovna komisija.
  Več o ...
   
 • Misija: Varčno z vodo

  Z vodo ravnamo varčno in preudarno. Obnovili smo večino vodovodnega in kanalizacijskega omrežja, zato prihaja do res minimalnih izgub vode. Kako to vemo? Namestili smo sodobne senzorje za stalen nadzor nad porabo, izgubami in kakovostjo vode. Kjer je možno in smiselno, uporabljamo regeneracijo ter deževnico. V Atlantisu imamo tudi lastno vrtino z zmogljivostjo črpanja 3.500 m3 na mesec.
  Več o ...
   
 • Projekt Misija: Zeleno se nadaljuje

  Prva dejanja, narejena v okviru misije, so že vidna: na zahodni in vzhodni strani dvorane A smo zasadili zelene rastline, znotraj BTC Cityja smo začrtali del zelene pešpoti, obiskovalce pa spodbujamo k zelenem ravnanju, med drugim tudi k uporabi parkirne hiše in vožnji z brezplačnim City busom in ločevanju odpadkov.
  Več o ...
   
 • V objemu vode

  Objem vodnih kapljic deluje na naše telo kot prava zakladnica pozitivnih učinkov.
  Več o ...
   
 
Prvi12345ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.