Misija: Varčno z vodo

Atlantisu ponovno naziv Naj wellness

19.04.2013

S podelitvijo priznanj najboljšim se je v Mariboru zaključil izbor "Naj wellness 2012/13". V izboru »Naj wellness 2012/13«, ki je letos potekal že peto leto zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevala pa jih je tako širša javnost kot strokovna komisija.

 

 
 

 

Akcija je potekala od konca novembra do sredine marca, v tem času pa se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo preko 18.000 glasov. Največ so jih obiskovalci namenili: Orhidelii iz Term Olimia, Wellnessu Vodnega mesta Atlantis,  ter Vitarium Spa&Clinique-u iz Šmarjeških Toplic.

Glavni namen izbora je širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o wellnessu in o zdravem načinu življenja na splošno, pa tudi o tem, kaj konkretno ponujajo slovenski wellness centri. »Hkrati pa se z izborom spodbuja zdrava konkurenčnost med centri in s tem dviguje kakovost storitev v njih,« so prepričani v uredništvu Dobro jutro, Slovenija.

Sodelujoči centri so razvrščeni v tri kategorije: turizem-veliki in turizem-mali ter rezidenti.                                      

V kategoriji turizem-veliki je tudi tokrat največ glasov prejel Wellness Orhidelia iz Term Olimia. V kategoriji turizem-mali je prvo mesto osvojil Vitarium Spa & Clinique center v Termah Šmarješke Toplice.  Med rezidenti pa je zmago znova slavilo Vodno mesto Atlantis.

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.