Misija: Varčno z vodo

Po nakupih s človeku najboljšim prijateljem

05.10.2018

Po vzorih tujih nakupovalnih središč, ki smo jih že pred desetletjem in več lahko obiskovali skupaj s štirinožnimi člani družine, zdaj vrata kosmatincem odpirajo tudi v nakupovalnem središču BTC City.

Skupaj s svojim kužkom lahko odslej vstopate v skupne nakupovalne prostore v Dvorani A, spodnji etaži Emporiuma in Nakupovalni galeriji Kristalne palače. Prostore, v katere je dovoljen vstop psom v spremstvu lastnika ali skrbnika, označujejo zelene oznake pred vhodi v omenjene dvorane. Prav tako so pri vhodih ter v spodnji priponki navodila, ki jih morajo lastniki (skrbniki) živali upoštevati med obiskom.

 

Galerija

 
 

V družbi BTC upamo, da se bodo na pobudo o psom prijaznem mestu kmalu odzvali tudi najemniki posameznih trgovin in poslovnih prostorov ter z zeleno nalepko na vhodu ali izložbenem oknu v trgovino povabili tako nakupovalce kot njihove kosmatince, za katere nameravamo v BTC Cityju kmalu namestiti tudi nekaj novih unikatno izdelanih košev za njihove kakce.

 

Prenesi

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.