Misija: Varčno z vodo

Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

03.08.2018

V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.

Dela bodo potekala skozi poletje in bodo zaključena predvidoma do konca septembra 2018. Za obiskovalce bo v času prenove ponudba na voljo na polovičnem delu zunanjega dela tržnice.

 
 

Tržnica BTC City že od nekdaj predstavlja živahno stičišče ljudi in je srce družabnega življenja v BTC Cityju Ljubljana. Obnovitvena dela bodo na Tržnici BTC City potekala čez poletje v dveh fazah, s pričetkom na južnem delu tržnice in z nadaljevanjem na severnem delu.

Z načrtovanimi deli bo zunanji del tržnice še bolj urejen in prijazen za obiskovalce. Prenovljena bosta severni in južni vhod v tržnico, ki bosta tako postala primarna dostopa za obiskovalce. Na zahodni strani bodo obnovljene stopnice in dodane klopi, klančine za invalide in koši za smeti. Obnovljene bodo stojnice za prodajo zelenjave in postavljene nove stojnice za prodajo tekstila ter dodatno še garderobe za pomerjanje izdelkov.

Poleg prenove tržnice se trenutno prenavljata tudi Grška in Hrvaška ulica, urejajo pa se tudi pešpoti, dodatni pločniki in kolesarske steze, s čimer omogočamo še večjo dostopnost BTC Cityja Ljubljana. Tako ne le Tržnica BTC City, ampak celotno mesto BTC City Ljubljana ustvarjata prijetnejši utrip in utrjujeta svoj izgled urejenega, urbanega in obiskovalcem prijaznega središča.

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.