Misija: Odpadki za surovine

 
EkoBTC

Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2017

Vodilo dolgoročnega uspeha je: bodi blizu ljudem in naravi. V družbi BTC to vodilo uresničujemo skozi inovativne trajnostne projekte, ki so odgovor na okoljske in družbene izzive današnjega časa. Napredek iz leta v leto tudi izmerimo. Pridevnik, ki najbolje opisuje leto 2017 je: IZJEMNO. Več lahko preberete v spodnjih vrsticah ali pa na straneh Trajnostnega poročila za leto 2017. Naj opisani utrinki tudi vas navdihnejo za zelene korake.
Več o ...
 
 
 • Za 250 ton starega papirja 5.751 evrov donacij

  Izkupiček vseslovenske dobrodelne akcije Star papir za novo upanje 2014, ki je vrhunec dosegla na Papirni dan v ljubljanskem BTC-ju sredi aprila, je zbranih 205 ton starega papirja. Organizatorji so z akcijo prihranili 547 ton lesa, 6,5 milijonov litrov vode in 1,3 GWh električne energije ter v dobrodelne namene podarili 5.751 evrov.
  Več o ...
   
 • Ekologi brez meja s paketki starega papirja zgradili Papirnati dan

  V okviru letošnje vseslovenske akcije Star papir za novo upanje 2014, ki nima le okoljevarstvenega namena, temveč tudi dobrodelnega, je v organizaciji Društva Ekologi brez meja in podjetja Dinos v soboto, 12. aprila 2014, v Ljubljani v BTC City, na prizorišču glavnega sponzorja akcije, potekal osrednji dogodek projekta Papirnati dan.
  Več o ...
   
 • Papirnati dan

  Papirnati dan bo potekal v soboto 12. aprila bo med 10:00 in 18:00 uro na parkirišču BTC City Ljubljana nasproti Dvorane A.
  Več o ...
   
 • Pridružili smo se akciji Zbirajmo star papir za novo upanje

  Akcija zbiranja papirja bo sicer trajala vse do 30. aprila 2014. V njej lahko sodelujete tako, da star papir v času akcije dostavite v BTC City na parkirišču med dvorano A in Kristalno palačo.
  Več o ...
   
 • Papirnata točka

  Društvo Ekologi brez meja letos že tretje leto organiziramo akcijo zbiranja starega papirja. Letos se odvija od 17. marca do 30. aprila pod sloganom Star papir za novo upanje 2014.
  Več o ...
   
 • Okoljevarstvena kampanja po slovenskih mestih

  Ekomobil, bo od ponedeljka, 11. novembra, do sobote, 16. novembra 2013, izvajal okoljevarstveno ozaveščevalno kampanjo po slovenskih mestih, s katero želi občane ozavestiti, kakšno je pravilno ravnanje z izrabljenimi motornimi vozili.
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.