Misija: Ekoindeks

 
EkoBTC

Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.
Več o ...
 
 
 • 3. Zeleni forum v Kristalni palači v BTC City Ljubljana

  V torek, 12. maja 2015, je v Kristalni palači BTC potekal 3. Zeleni forum, na katerem so predavatelji in razpravljavci izpostavili številne izzive in predloge, ki so lahko pomembni gradniki zelene proračunske in razvojne reforme Slovenije.
  Več o ...
   
 • Trendi in dobre prakse s področja družbene odgovornosti

  Konference 'Trendi na področju družbene odgovornosti', ki je potekala v torek, 12.5., na poslovni šoli IEDC Bled, z osrednjo temo »Med upravljanjem s tveganji in inovacijami« se je udeležilo 120 predstavnikov gospodarstva, javnega sektorja, akademske sfere ter nevladnih organizacij. Organizirala sta jo Ekvilib Inštitut in UNGC Slovenija, v soorganizaciji IEDC – Poslovna šola Bled ter Mreže za družbeno odgovornost Slovenije.
  Več o ...
   
 • Otroci so zaupali Beti iz BTC-ja: Najraje imamo domače sadje!

  Beti, prikupna maskota družbe BTC, ki že od marca že mesec obiskuje predšolske otroke in šolarje prve triade osrednjeslovenskih šol, je po prvomajskih počitnicah obiskala prvošolčke s Škofljice, vrhniške učence in jarške malčke. Zadnji obisk jo je spremljala tudi ekipa iz BTC-ja in znani športnik Mitja Petkovšek, ki je najmlajše zopet navdušil s svojimi gimnastičnimi potezami.
  Več o ...
   
 • Poslovni model Ekoindeks

  Ekoindeks je poslovni model, s katerim vrednotimo vplive delovanja družbe BTC na okolje.
  Več o ...
   
 • Mitja Petkovšek in Beti navdušujeta Osrednjo Slovenijo

  Beti, prikupna maskota družbe BTC, sedaj že poldrugi mesec obiskuje predšolske otroke in šolarje v prvi triadi osrednjeslovenskih šol.
  Več o ...
   
 • Trajnostni dosežki družbe BTC v letu 2014

  Družba BTC združuje in meri uspešnost inovativnih okoljsko in družbeno-odgovornih aktivnosti pod skupnim imenom Misija: Zeleno. V teh dneh so izdali trajnostno poročilo za preteklo leto, ki kaže, da so izpeljali ali sodelovali pri 122 projektih iz področij energetske učinkovitosti, skrbnega ravnanja z vodo in odpadki, zelenega prometa, varnosti in družbeno odgovornih sponzorstev in spodbud. BTC postaja s strateškim trajnostnim razvojem ekološko usmerjena družba s poudarkom na okolju prijaznem poslovanju.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.