Misija: Družbeno odgovorni

Družba BTC že tretje leto podpira dobrodelno akcijo »podari zvezek«

04.07.2019

Družba BTC se je pridružila poletni dobrodelni akciji #podarizvezek, katere cilj je zbiranje šolskih potrebščin za pomurske otroke iz socialno ogroženih družin.

 

 
 

Pobudnika akcije, ki jo koordinira Lokalna razvojna fundacija za Pomurje, sta Zavod za pomoč dijakom ranljivih socialnih skupin in Dobrodelno društvoPomagajmo odprtih src.

Družba BTC v okviru dobrodelnega projekta #podarizvezek omogoča zbiranje novih šolskih potrebščin s strani darovalcev, in sicer na zbirnem mestu v BTC City Ljubljana, info točka v dvorani A. Vsi ljudje dobre volje, ki želijo pomagati z donacijo šolskih potrebščin, lahko te prinesejo v BTC City Ljubljana do konca avgusta od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro. Organizatorji zbirajo potrebščine tudi na številnih drugih zbirnih točkah, ki so sproti objavljene na uradni strani projekta na družbenem omrežju Facebook.

Organizatorji akcije in družba BTC spodbujajo ljudi dobre volje, da darujejo šolske potrebščine: pisalni pribor (svinčnike, flomastre, tehnične svinčnike, kemične svinčnike, nalivna pisala), likovni material (voščenke, vodene barvice, tempere, barvice, blok, čopiče), lepila in selotejpe, zvezke in mape, tehnični in geometrijski pribor (ravnila, šestila), šolske torbe, nahrbtnike, torbe za copate, šolske copate, peresnice, kalkulatorje in drugo.

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.