Misija: Družbeno odgovorni

Kmalu znani zmagovalci projekta Spodbujamo prijateljstvo.

13.03.2019

Letos je v projektu sodelvalo rekordnih 13.765 otrok iz celotne Slovenije! V petek 15. marca bodo znani zmagovalci projekta Spodbujamo prijateljstvo iz pomurske regije .

 

 
 

S projektom v družbi BTC  razvijamo čut za pomen medsebojnih odnosov in tako nadaljujejo poslanstvo dosedanjih aktivnosti. Projekt se izvaja že sedmo leto, tematika pa je očitno prava, saj vsako leto sodeluje več vzgojno-izobraževalnih ustanov in otrok.

Letošnje leto se je na projekt prijavilo kar 215 ustanov. V projektu sodeluje preko 13.765 otrok! Otroci v okviru projekta razmišljajo o prijateljih, kaj jim je pomembno, česa ne marajo, se o prijateljstvu pogovarjajo, na koncu pa skupaj svoje misli prenesejo na papir.

 Prispela ustvarjalna dela bodo razstavljena na treh lokacijah. Na treh dogodkih bodo razglašeni in nagrajeni  najboljši vrtci in osnovne šole: 

-      BTC City  Murska Sobota dne 15.3.2019 ob 10.30 uri

-      BTC City Novo mesto dne 29.3.2019 ob 10.30 uri in

-      BTC City  Ljubljana dne 19.4.2019 ob 10.30 uri.

 

Letošnje leto smo uvedli novost – dogodek Dan prijateljstva. V sklopu projekta Spodbujamo prijateljstvo želimo  projekt razširiti tudi na starše oziroma družine. Odnosi so namreč temelj današnje družbe in tudi pokazatelj razvoja družbe.  Udeleženci dogodkov bodo lahko ozavestili svoje trenutne odnose in dobili pomoč pri iskanju načinov, kako jih izboljšati. Projekt je unikaten v našem prostoru.

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.