Misija: Družbeno odgovorni

Vabljeni na Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom!

22.01.2019

V petek, 25. januarja 2019 s pričetkom ob 12. uri se bo v Športnem centru Millenium v BTC City Ljubljana ponovno kolesarilo za dober namen.

 

 
 

V fitnes centru ŠC Millenium bomo na sobnih kolesih ob gledanju posnetkov ameriške in slovenske pokrajine virtualno obkrožili Slovenijo. Potekal bo vzivo.si studijski program z gosti, udeleženci dogodka. Vse, kar potrebujete, je športna oprema (majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, športne copate), brisača in dobra volja! Družba bo odlična!

Pomagajmo otrokom do koles

"Do novih koles bomo pomagali otrokom, ki si tega drugače ne bi mogli privoščiti. Ker iz prve roke vem, kako ti kolo (in kolesarjenje) lahko spremeni življenje, mi je letošnji projekt zelo pri srcu. Vabljeni kolesarji vseh vrst in prepričanj, pridružite se nam, da polepšamo življenje še drugim!" je povedal Marko Baloh.

Maratonski dogodek se bo začel v petek, 25. januarja ob 12. uri, vožnja pa bo trajala vse do poldneva naslednjega dne. Marko Baloh bo na kolesu preživel vseh 24 ur, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadarkoli, brez časovnih omejitev. Udeleženci za udeležbo potrebujejo le športno opremo in dobro voljo, za lažje premagovanje kilometrov pa bodo poskrbeli tudi ekskluzivni Jrobic Touring posnetki Jureta Robiča in Marka Baloha (RAAM&DOS).

Dogodek ni namenjen le kolesarjem, saj se ga lahko udeleži vsakdo. Ta tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Moste Polje. Obiskovalci si lahko vseh 24 ur zanimivo dogajanje ogledajo na lastne oči: ob tem kolesarijo ali pa le oddajo svoj prispevek. Zbrani denar bo v celoti namenjen nabavi koles za otroke iz socialno šibkejših družin.

Rezervacija kolesa

V primeru kolesarjenja, je obvezna rezervacija termina oz. kolesa na recepciji ŠC Milleniuma

  • T: 01/585 15 00 (od 7. do 23. ure)
 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.