Misija: Družbeno odgovorni

Družba BTC že šestič zapored podpira projekt Spodbujamo prijateljstvo

01.03.2018

Natečaj je stkal in utrdil 11.142 prijateljskih vezi, sodelovalo pa je 189 šol in vrtcev in vse Slovenije.

 

 
 

Projekt Spodbujamo prijateljstvo poteka že šesto leto, v tem obdobju pa je sodelovalo preko 30.000 otrok iz vse Slovenije. Otroci pod okriljem projekta razmišljajo o prijateljih, stvareh in vrednotah, ki so jim pomembne, pa tudi o tem, česa ne marajo. Svoja razmišljanja nato v kreativnem duhu prelijejo na papir. Nastala ustvarjalna dela bodo letošnjo pomlad razstavljena v vseh treh BTC Cityjih v Sloveniji. Najboljši vrtci in osnovne šole bodo ob zaključku projekta nagrajeni na treh dogodkih v BTC Cityjih:

 

-      v Murski Soboti, 16. 3. 2018 ob 10.30 uri,

-      v Novem mestu, 30.3. 2018 ob 10.30 uri in

-      v Ljubljani, Siti teater  20.4. 2018 ob 10.30 uri.

 

Projekt Spodbujamo prijateljstvo je del širšega programa Šola sobivanja, ki združuje projekte z različnih področij trajnostnega razvoja. Sodelujejo lahko številne vzgojno-izobraževalne ustanove, šole in vrtci. Pomen medsebojnih odnosov je le ena izmed celostno obravnavanih tematik v programu, ki se zavzema za pravičnejšo družbo in boljšo kakovost življenja tako mlajših kot starejših.

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.