Misija: Družbeno odgovorni

Osvežite znanje prve pomoči in pomagajte prvi

05.10.2017

V BTC Cityja Ljubljana bo v petek, 13. oktobra 2017, ob 17. uri v Zeleni trgovini v kleti dvorane A organizirana brezplačna delavnica prve pomoči Pomagam prvi.


 
 


Na delavnici bodo udeleženci pregledali izvajanje prve pomoči in pridobili potrebna znanja, da lahko v primeru nesreče pomagajo prvi.

Nudenje osnovne prve pomoči je v primeru nesreče lahko ključnega pomena za kasnejše delo reševalcev in preživetje poškodovanih. Na praktični delavnici z naslovom Pomagam prvi bodo udeleženci pod vodstvom strokovnjaka z Rdečega križa Ljubljana osvežili znanje, kako ukrepati v primerih nesreč.

Udeleženci bodo pogledali postopke, ki se izvajajo z ozirom na različne starosti poškodovancev in se tako podučili o razlikah, če so poškodovani dojenčki, otroci in odrasle osebe. Ob tem se bodo naučili, kako oživljati z defibrilatorjem in tudi, kako se odzvati, ko ta ni na voljo. Da bi preprečili zadušitev, bodo obiskovalci osvežili tudi znanje, kako odstranimo tujek iz sapnika, pa tudi, kako ustaviti hudo krvavitev.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Potrebna je predhodna prijava preko elektronskega naslova: info@zelenatrgovina.si.

 Vabljeni!

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.