Eko izdelki in storitve

 
EkoBTC

Po nakupih s človeku najboljšim prijateljem

Po vzorih tujih nakupovalnih središč, ki smo jih že pred desetletjem in več lahko obiskovali skupaj s štirinožnimi člani družine, zdaj vrata kosmatincem odpirajo tudi v nakupovalnem središču BTC City.
Več o ...
 
 
 • Tržnica BTC City bo dobila osveženo podobo

  V tem tednu se je pričela prenova zunanjega pokritega dela tržnice, v okviru katere bosta prenovljena severni in južni vhod, osvežene stojnice za prodajo zelenjave in nameščene nove stojnice za prodajo tekstila.
  Več o ...
   
 • Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2017

  Vodilo dolgoročnega uspeha je: bodi blizu ljudem in naravi. V družbi BTC to vodilo uresničujemo skozi inovativne trajnostne projekte, ki so odgovor na okoljske in družbene izzive današnjega časa. Napredek iz leta v leto tudi izmerimo. Pridevnik, ki najbolje opisuje leto 2017 je: IZJEMNO. Več lahko preberete v spodnjih vrsticah ali pa na straneh Trajnostnega poročila za leto 2017. Naj opisani utrinki tudi vas navdihnejo za zelene korake.
  Več o ...
   
 • Planet je en sam in je naš skupen

  V družbi BTC smo leta 2016 v sodelovanju z našimi poslovni partnerji, obiskovalci in podporniki spisali številne navdihujoče družbeno odgovorne zgodbe ter stopili korak naprej pri ohranjanju zelenega okolja. Sledi našega uspešnega delovanja smo strnili v priloženo Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2016, ki naj bo navdih za nove zelene in inovativne ideje.
  Več o ...
   
 • BTC City Ljubljana kot »živi laboratorij« za razvoj storitev souporabe vozil

  Družba BTC in podjetje Avant car sta oktobra predstavila štiri nova postajališča za souporabo električnih vozil Avant2Go v BTC Cityju Ljubljana in s tem zagotovila cenovno ugodnejšo mobilnost obiskovalcem tega območja. Partnerja sedaj napovedujeta nadaljnje sodelovanje na področju trajnostne mobilnosti.
  Več o ...
   
 • V novem programu ABC pospeševalniku je vse mogoče!

  ABC pospeševalnik se je s svojim četrtim programom odločil povezati vse, kar se povezati da. Startupe s svetom, sedanjost s prihodnostjo, predmete in storitve s spletom ter okolico. Na vrsti je namreč Internet of Things and Internet of Everything program, ki bo ljudem olajšal življenje z domiselnimi novimi povezavami sveta, ki jih obdaja.
  Več o ...
   
 • Znani zmagovalci drugega finančno-tehnološkega Hackathona

  Domači in tuji programerji, oblikovalci ter idejniki so 24 ur razvijali rešitve za 7 hack izzivov, pri katerih so sodelovale tako banke (SKB in Nova KBM), kot tudi domača in tuja start-up podjetja v finančni industriji (Bitstamp, MicroBlink, Halcom Plačila), podjetja, ki delujejo v omenjeni industriji (Halcom CA) ter podjetja, ki jih zanimajo FinTech rešitve (Atlantic Grupa).
  Več o ...
   
 • BTC City za še bolj zeleno prestolnico: s postajališči za souporabo električnih vozil in prijaznim prometnim režimom

  V BTC City Ljubljana se v prihodnjih dneh odpirajo štiri nova postajališča za souporabo električnih vozil.
  Več o ...
   
 • Kmalu v BTC City Ljubljana: Avant2go - car sharing

  V Ljubljani je s testiranjem storitev Avant2go, ki ponuja možnost najema in uporabe avtomobila po potrebi oz. "car sharinga", uspešno začelo 100 testnih uporabnikov, pred kratkim tudi v BTC City Ljubljana. Storitev bo za širšo javnost na voljo v septembru.
  Več o ...
   
 • Trajnostno poročilo družbe BTC 2015

  Družba BTC je izdala Trajnostno poročilo, v katerem lahko vsak najde nove spodbude, priložnosti in inovativne ideje, s katerimi lahko skupaj prispevamo k boljšemu in lepšemu jutri.
  Več o ...
   
 • Sandra Klemenc: »Izdelke izbiram s srcem in ne glede na dobiček«

  Sandra Klemenc, direktorica Zelene trgovine v BTC City in ustanoviteljica prvega slovenskega Eko kluba, v katerem je združila predvsem male ponudnike kakovostnih ekoloških izdelkov in storitev.
  Več o ...
   
 • Plastiko Skaza najbolj prepričal Tomaž Jug

  Zmagovalec letošnjega mednarodnega poslovnega Hackathona (International Business Hackathon) je diplomirani ekonomist Tomaž Jug, direktor družbe Editor.
  Več o ...
   
 • BTC City Ljubljana: stičišče prebojnih podjetniških idej in globalnega kapitala

  BTC City Ljubljana bo v tem tednu zasijal kot središče start-up sveta in prizorišče mednarodnega dogodka, ki ga Slovenija še ni doživela. Družba BTC bo namreč v svojem inovativnem mestu v treh dneh, med 21. in 23. januarjem 2016, gostila dva dogodka z mednarodno razsežnostjo, ki ju organizira ABC Accelerator.
  Več o ...
   
 • Razstava starih sort jabolk na Tržnici BTC City

  Razstava jabolk bo na ogled v petek, 9.10.2015 od 9.00 do 16.00 in v soboto, 10.10.2015 od 9.00 do 14.00.
  Več o ...
   
 • Imate rešitve za pametnejše, boljšo in bolj zdravo življenje, ki jih želite preizkusiti na mednarodnem trgu?

  Prijavite se v nov program ABC pospeševalnika »Smart Living & Health«!
  Več o ...
   
 • Pripravite se na jesensko ohladitev

  Ogrevanje stanovanja je eden večjih stroškov, ki jih moramo plačevati vsi, lastniki ali najemniki nepremičnin. Razlike v stroških so odvisne od več dejavnikov, med drugim tudi od energenta, ki ga uporabljamo za ogrevanje. Alternativa klasičnemu ogrevalnemu sistemu in toplotnim črpalkam so IR paneli.
  Več o ...
   
 • Jelovica polno zasedena z energetskimi obnovami

  Zaradi vse večjega obsega energetskih sanacij vrtcev, šol in drugih javnih objektov, energetskih prenov individualnih stanovanjskih objektov ter čedalje večjega števila povpraševanj strank po servisnih storitvah, Jelovica v letošnjem letu nadaljuje prestrukturiranje.
  Več o ...
   
 • Lesena eko okna za novogradnjo 25% ugodneje

  V Jelovici želimo z dodatnimi ugodnostmi za novograditelje spodbuditi vgradnjo lesenih in les-alu oken v nove objekte. Cilj spodbud je priskočiti na pomoč novograditeljem, saj ti niso upravičeni do nepovratnih subvencij Eko sklada.
  Več o ...
   
 • Pametna raba klimatskih naprav

  Poletje je tu, zato bo prav prišel kakšen napotek, kako v tem obdobju ravnati s klimatskimi napravami, saj so eden največjih porabnikov energije sodobnega časa.
  Več o ...
   
 • Vsestranski čemaž ali ko zadiši po divjem česnu

  Čemaž (allium ursinum) ali divji česen nas s svojo lepoto, okusom in aromo razveseli v prvih toplih pomladnih dneh. Najraje raste v svetlem, bukovem gozdu.Čemaž je sorodnik in upravičen nadomestek za česen.
  Več o ...
   
 • Nizkoenergijska les-alu okna Jelovica za ceno lesenih oken

  Želite prihraniti pri ogrevanju še to zimo? Izkoristite izjemno ponudbo energijsko varčnih les-alu oken najvišje kakovosti za ceno lesenih oken.
  Več o ...
   
 • 20% popust na lesena in les-alu okna Jelovica

  Omejena ponudba lesenih in les-alu oken Jelovica z 20% popustom velja le do zapolnitve kapacitet. Naročite okna še danes in prihranite pri ogrevanju.
  Več o ...
   
 • En sistem, popolno udobje, največji prihranki

  Se odločate med nakupom ogrevalne toplotne črpalke ali kondenzacijskim kotlom na zemeljski plin? Nikar ne delajte kompromisov, izberite nov produkt Daikin Hybrid, ki vam omogoča uporabo obeh energentov, zemeljskega plina in elektrike.
  Več o ...
   
 • Kdaj in zakaj v bazen z dojenčkom

  »Zgoden začetek »plavanja« je pomemben za celoten bio-psiho-socialen razvoj dojenčka,« je za Energijo doma poudarila dr. Dorica Šajber, profesorica na ljubljanski fakulteti za šport. Dodala je, da je smiselno dojenčka »učiti plavati«, da spozna vodo kot novo okolje, se z njo igra, jo pretaka, se umiva, se poliva, v njej lebdi in uživa. A nikar ne začnite prezgodaj.
  Več o ...
   
 • Kreativno otroško mesto Minicity

  Kreativno otroško mesto Minicity prihaja v decembru v BTC City, dvorana A in prinaša aktivnosti za prosti čas otrok in staršev z največjo dodano izobraževalno vrednostjo!
  Več o ...
   
 • Vpisi dojenčkov in malčkov za december 2014

  Pričeli smo z zbiranjem prijav za nove termine vadbe dojenčkov in malčkov v vodi za mesec DECEMBER 2014. V veselem decembru od 1.12.2014 do 31.12.2014 nudimo pri nakupu vadbe dojenčkov ali malčkov 10% popusta vsem novim tečajnikom. Popusti se med seboj ne seštevajo, vedno velja večji popust.
  Več o ...
   
 • Zamrznjene cene oken do konca leta 2014

  Izkoristite izjemne popuste na lesena in les-alu okna Jelovica in prihranite pri ogrevanju že to zimo. Z dobavo in montažo oken v decembru 2014 in januarju 2015 boste deležni 25% zimskega popusta. Zamrznjene cene veljajo do zapolnitve kapacitet.
  Več o ...
   
 • Les-alu okna Jelovica za ceno lesenih oken

  Ne zamudite izjemne zimske ponudbe. Za ceno lesenih oken vam bomo vgradili nizkoenergijska les-alu okna Ekostar Premium II.
  Več o ...
   
 • Brezplačne delavnice za nosečnice in mamice v trgovini Mothercare

  Pridružite se nam na brezplačnih predavanjih za nosečnice in mamice, ki bodo potekale od septembra 2014 dalje v trgovini mothercare BTC (1. nadstropje poleg igralnice), vsak drugi torek od 11:00 do 12:30 ure. Delavnice bo vodila ga. Anja Oman.
  Več o ...
   
 • Vsi za mulce z Anino Zvezdico!

  Sezono 2014/2015 bo SiTi Teater BTC otvoril v tednu otroka, in sicer s trodnevnim dobrodelnim dogodkom.
  Več o ...
   
 • Slovenski proizvajalci ekoloških izdelkov združeno nagovarjajo kupce

  Ker so veliki nakupovalni centri brez pristnega človeškega stika in polni navidezne pestrosti in kakovosti, se je Sandra Klemenc, vodja projekta Zelena trgovina, odločila, da poveže male ponudnike kakovostnih ekoloških izdelkov in storitev in da skupaj ustanovijo Eko klub. Slednji je tako nastal kot alternativa sodobni potrošniški družbi, njegov cilj pa je povezovanje in osebni stik s kupci, je Klemenčeva pojasnila za Energijo doma.
  Več o ...
   
 • Prijavite se na brezplačno energetsko svetovanje v CER-u!

  Je vaša hiša energetska zapravljivka? Kakovostno in stroškovno učinkovito rešitev za to vam bo oktobra v Centru energetskih rešitev (CER) v ljubljanskem BTC-ju poiskal neodvisni energetski svetovalec Simon Brlek. .
  Več o ...
   
 • Počitniška delavnica orientalskega plesa za otroke

  V sklopu počitniškega varstva bo plesno delavnico, ustvarjeno in prilagojeno za otroke od 6. do 14. leta starosti, v Vodnem mestu Atlantis vodila simpatična in izkušena plesalka, študentka Nina Smole iz Studia za orientalski ples Shayala, ki bo deklice učila enega izmed najbolj popularnih orientalskih plesnih stilov »raqs sharqi.
  Več o ...
   
 • Aerobna vadba za vsakogar

  Pomembna je za izboljšanje dihalnega in srčno žilnega sistema in pomaga pri držanju nizkega odstotka telesne maščobe. Z aerobiko nižamo nivo glukoze v krvi, znižamo višek insulina, izgubljamo maščobo in dosežemo zmanjšanje količine maščobnega tkiva, ne da bi hkrati bistveno vplivali na druga tkiva in volumen ter sestavo telesnih tekočin (mišično tkivo, minerali, voda, zaloge
  Več o ...
   
 • Hladna kumarična juha

  Kumare vsebujejo kar do 97 odstotkov vode. So bogat vir bazičnih rudnin, predvsem kalija ter nekoliko manj magnezija in kalcija. Z uživanjem kumar pridobimo veliko mikrominerala selena, in sicer kar do 60 mikrogramov na 100 gramov, seveda če so kumare ekološke pridelave.
  Več o ...
   
 • Poletna EKO-ART tržnica v BTC-ju počitniško obarvana

  Na vročo julijsko soboto smo se ponovno srečali na EKO ART tržnici, ki vsako tretjo soboto v mesecu predstavlja prostor v BTC-ju, kjer se srečajo domače ustvarjalke.
  Več o ...
   
 • Francoski boj proti odpadni hrani

  Letošnje leto je Evropska unija razglasila za evropsko leto boja proti odpadni hrani. Vsako leto namreč v odpadkih pristane kar 300 milijonov ton hrane, med drugim tudi različne vrste zelenjave in sadja, ki jih ljudje odvržejo samo zato, ker niso »estetski«.
  Več o ...
   
 • Kako nad stres?

  Stres na delu in zaradi dela je – med drugim tudi zaradi krize – vse bolj pogost. Vse to pa vpliva na zdravje, naše delo in odnos do soljudi.
  Več o ...
   
 • Kako učinkovito preprečimo stres in izboljšamo počutje v službi in doma

  Zavod za promocijo zdravja vam v mesecu juliju podarja brezplačno predavanje v Vodnem mestu Atlantis na temo "Kako učinkovito preprečimo stres in izboljšamo počutje v službi in doma."
  Več o ...
   
 • Z eko knjigo na plažo

  Poletne počitnice so – čeprav morda za vreme kdaj ne kaže tako – že v polnem zagonu. Zato smo knjigarne v ljubljanskem BTC-ju prosili, naj pripravijo nekaj predlogov za branje. Takšnih z ekološko tematiko.
  Več o ...
   
 • Na EKO-ART tržnici v BTC-ju z izmenjavo oblačil tudi do oblačil in igračk za pomoči potrebne

  Medtem ko so domači ustvarjalci in razstavljavci na majski – prvi – EKO-ART tržnici v ljubljanskem BTC-ju, ki jo je tedaj obiskala tudi glasbenica Tinkara Kovač, zbirali material za žrtve poplav v BiH in Srbiji, pa je tokratno – drugo – EKO-ART tržnico, ki je potekala v juniju, spremljala tudi izmenjava oblačil. – Julijsko EKO-ART tržnico bo pospremila akcija zbiranja hrane za zavetišča za kužke in mucke.
  Več o ...
   
 • Prva EKO-ART tržnica za domače ustvarjalce v BTC City-ju!

  Podpori domačim ustvarjalcem se pridružuje tudi BTC City Ljubljana. Domači ustvarjali bodo tako lahko od maja do vključno septembra letos vsako tretjo soboto v mesecu prodajali svoje izdelke na stojnicah med Dvorano A in Tržnico BTC.
  Več o ...
   
 • CER - Na enem mestu celotna rešitev po meri stranke

  Center energetskih rešitev (CER) je prvi tovrstni center v Sloveniji, kjer pet partnerjev združuje moči pri celovitem svetovanju na področju energetskih rešitev za gospodinjstva in podjetja. Jelovica, Petrol, JUB, Knauf Insulation in Zelene energije na enem mestu ponujajo komplementarne izdelke in storitve za celosten pristop pri odpravljanju energijske neučinkovitosti. Center energetskih rešitev je nastal kot odgovor na zahtevne gospodarske in socialne razmere, ki nas silijo k varčevanju in odgovornejšemu ravnanju z naravnimi viri. Energijska varčnost, zdravo in udobno bivanje, skrb za okolje in kakovostna ponudba na ključ so bila izhodišča za vzpostavitev centra.
  Več o ...
   
 • Fitnes klinika v Strokovnem centru zdravja vabi na delavnico.

  Pridite po več informacij na PREDAVANJE in ANTISTRESNO VADBO prilagojeno zniževanju učinka stresa.
  Več o ...
   
 • Zelena trgovina ustanovila prvi Eko klub v Sloveniji

  V Eko klubu lahko odkrivate fantastične naravne izdelke, medtem ko imate edinstveno priložnost, da spoznate tudi zgodbo za njimi. Kot član imate posebne ugodnosti ob nakupu različnih naravnih izdelkov, obisku delavnic in predavanj ter rezervaciji počitnic.
  Več o ...
   
 • Unikaten ekološki nakit iz 100% organskih materialov

  Ekološki nakit je telesu prijazen, saj omogoči koži zračnost in prepreči alergijske reakcije. Posebej privlačen pa je zagotovo zaradi svoje unikatnosti in naravnega videza, zaradi katerega postaja zelo inovativen modni dodatek tudi na globalnem trgu.
  Več o ...
   
 • Teden odprtih vrat v Strokovnem centru zdravja Vodno mesto Atlantis

  vabimo vas, da se nam pridružite v tednu odprtih vrat od 13.1. do 19.1.2014 v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis. Brezplačno se lahko udeležite katerekoli skupinske in individualne vadbe, za vse tiste, ki si želite poizkusiti LPG terapije, pa ponujamo 50% popust na posamezne terapije za telo in obraz. Prav tako pa si lahko ogledate terapijo z ribicami.
  Več o ...
   
 • Zelena točka v BTC Cityju Murska Sobota za svežo in lokalno pridelano zelenjavo

  V BTC City Murska Sobota je vrata odprla Zelena točka, katere namen je razširitev ponudbe sveže slovenske zelenjave pridelane na integriran način. Poleg tega bo potrošnik na policah trgovine lahko našel med z zaščiteno geografsko označbo ter druge ekološke pridelke in izdelke.
  Več o ...
   
 • Vabljeni na 1. Eko božični bazar

  Vabimo vas na 1. EKO BOŽIČNI BAZAR, ki bo potekal 13.12. in 14.12. 2013 v Zeleni trgovini, BTC City, dvorana A-klet.
  Več o ...
   
 • Eko Božični bazar

  Praznična kolekcija vsebuje pene za tuširanje, hranljiva masla za telo, olja in čokolade za kopel. Negovalne učinke ognjiča dopolnjujejo vonji cimeta, pomaranče, vanilije, mete in evkaliptusa. Odlično darilo za ljubitelje naravne kozmetike in čarobnih praznikov.
  Več o ...
   
 • Super energetski dan v Centru energetskih rešitev

  V petek, 22. november 2013 od 10. ure dalje bo v Centru energetskih rešitev (CER), BTC, Ljubljana od 14.45 ure dalje potekala: Alternativna mobilnost, sejem in testiranje in ob 13. uri: Strokovni posvet: Alternativna mobilnost
  Več o ...
   
 • Je recikliranje izrabljenih motornih vozili brezplačno?

  Podatki kažejo, da vsako leto kar 60 tisoč izrabljenih motornih vozil "ponikne", čeprav je recikliranje za zadnjega lastnika brezplačno!
  Več o ...
   
 • V BTC City bo v soboto potekal dogodek "Zeleno druženje z namenom"B

  Zelena trgovina in družba BTC organizirata 12. oktobra v ljubljanskem BTC City-ju dogodek »Zeleno druženje z namenom«. Na dogodku bodo potekala predavanja in delavnice, povezane z odgovornim ravnanjem posameznikov do narave, živali, družbe in lastnega zdravja. Med njimi velja izpostaviti brezplačno osvežitev znanja prve pomoči pod mentorstvom Rdečega križa in številna koristna predavanja. Predstavila se bodo tudi podjetja in posamezniki, ki s svojimi izdelki in načinom poslovanja ustvarjajo boljši svet.
  Več o ...
   
 • BTC Štrukljada: Zavito in okusno!

  Lahko bi rekli ''Zavito, skrivnostno in okusno'', kajti štruklji niso samo eni, marveč je v zavojih pogosto skrit prav poseben nadev. Nič novega tudi ne povemo, če rečemo, da je štrukljev toliko kot pridnih rok, ki jih pripravljajo, čeprav po enakem receptu. Neskončno veliko pa, če upoštevamo še bogato domišljijo njihovih snovalcev.
  Več o ...
   
 • Na Tržnici BTC City je bilo zadnjo soboto v septembru zelo živahno

  Na Tržnici City je zadnjo soboto v septembru potekala zelo živahna prireditev z naslovom „Imejmo krompir“.
  Več o ...
   
 • Zeleno druženje z namenom

  Zelena trgovina organizira s sodelovanjem družbe BTC dogodek »Zeleno druženje z namenom«, ki bo v soboto 12. oktobra v ljubljanskem BTC City-ju. Na dogodku bodo potekala predavanja in delavnice, povezane z odgovornim ravnanjem posameznikov do narave, živali, družbe in lastnega zdravja. Med njimi velja izpostaviti brezplačno osvežitev znanja prve pomoči pod mentorstvom Rdečega križa in številna koristna predavanja. Predstavila se bodo tudi podjetja in posamezniki, ki s svojimi izdelki in načinom poslovanja ustvarjajo boljši svet. Dogodek bo potekal med 9. in 20. uro na dveh lokacijah BTC City-ja – v Zeleni trgovini (v kleti dvorane A) in na Trgu mladih.
  Več o ...
   
 • Jutranje prebujanje v Termalnem templju

  Namesto na suhem lahko svoje telo razgibate, oblikujete in sprostite v vodi z vodno telovadbo v Vodnem mestu Atlantis.
  Več o ...
   
 • Unikaten ekološki nakit iz 100% organskih materialov

  Ekološki nakit je telesu prijazen, saj omogoči koži zračnost in prepreči alergijske reakcije. Posebej privlačen pa je zagotovo zaradi svoje unikatnosti in naravnega videza, zaradi katerega postaja zelo inovativen modni dodatek tudi na globalnem trgu.
  Več o ...
   
 • V Centru energetskih rešitev pokukali v energetsko prihodnost

  Predstavitev ZF knjige “Zgodbe iz prihodnosti” z Mitjo Petkovškom pospremila tudi izdaja nove energetske knjige z naslovom “Energetska učinkovitost v sliki in besedi”
  Več o ...
   
 • Sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC City Ljubljana

  Sejem rabljenih učbenikov poteka v BTC City Ljubljana od četrtka do sobote od 05.09. do 07.09.2013.
  Več o ...
   
 • Brezplačne predstavitvene ure tujih jezikov

  V jezikovnem centru Lingula vas med 5. in 19. 9. od 17.00 do 18.30 vabijo na predstavitvene ure tujih jezikov za otroke in odrasle s praktično vsebino. Spoznali boste njihove učitelje in preizkusili Lingulino metodo poučevanja.
  Več o ...
   
 • Plavalni tečaji v Atlantisu

  Letošnja novost je celoletna plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis.
  Več o ...
   
 • Zdravo poletje

  Poletje je čas lepega vremena in visokih temperatur, ko nam prijata osvežilna hrana in pijača. To je tudi čas, ko je sadja in zelenjave v izobilju, zato so možnosti priprave lahkega, zdravega obroka skorajda neomejene.
  Več o ...
   
 • Kolesarska delavnica in trgovina KAROcikel

  V kleti Dvorane A (vhod A6 ali vhod A10) se je z julijem odprla nova kolesarska delavnica in trgovina KAROcikel. V delavnici in trgovini boste našli reciklirana kolesa v retro stilu narejena s srcem.
  Več o ...
   
 • Počitnice v Mala Mali v BTC City

  Mala Mali je igralnica v BTC City, Dvorana 10, Mothercare, kjer lahko otroci izrazijo ves svoj ustvarjalni potencial ter porabijo odvečno energijo. Vodilo igralnice Mala Mali je kakovost, zato so za vse malčke pripravili tudi takšen počitniški program, ki bo ustvarjalno, gibalno, pravljično in zabavno naravnan. Vsak dan pa bo na voljo tudi učenje in komunikacija v angleškem jeziku. Glede na odlično lokacijo igralnice, ki se nahaja v središču BTC-ja (Kolosej, Atlantis, bowling, Carting, Arena …) in ima tudi svojo kavarno, je še enostavneje izkoristili njene prednosti.
  Več o ...
   
 • Brezplačna izposoja vozičkov za otroke

  Za vse starše je v BTC City Ljubljana na Infotočki v Dvorani A ob predložitvi osebne izkaznice možna brezplačna izposoja vozičkov za otroke.
  Več o ...
   
 • Kako do sredstev in s kakšnimi ukrepi do energetske učinkovitosti?

  Na otvoritvenem dogodku Centra energetskih rešitev (CER), ki bo v sredo, 8. 5. 2013 ob 11. uri v BTC Ljubljana bomo spregovorili o energetski sliki Slovenije, predstavili aktualne možnosti financiranja OVE in URE projektov s strani države in družbe Petrol v letu 2013 in spregovorili o tem, kako in s kom do energetsko učinkovitih projektov.
  Več o ...
   
 • Ponovno je zaživel Citygolf

  V BTC City je ponovno zaživelo brezplačno mini golf igrišče - Citygolf, ki je ob pešpoti za Športnim centrom Millenium.
  Več o ...
   
 • Otroci in plavanje

  Športne dejavnosti, med katere sodi tudi plavanje, pripomorejo k razvoju osebnosti otroka, njegovih sposobnosti in lastnosti, hkrati pa so kompenzacijski faktor slabih civilizacijskih navad pri vzgoji otrok in podobi cele družine.
  Več o ...
   
 • Otroški center Beti in Cej: Več kot varstvo!

  V otroškem centru Beti in Cej v BTC-ju se ponuja varstvo za otroke s pestrim programom! Starši otrok od 3. do 12. leta starosti, si želite brezskrbnega nakupovanja in preživljanja prostega časa v BTC City Ljubljana, pa do sedaj niste našli ustrezne rešitve? Pripeljite svoje otroke v spodnjo etažo Emporiuma v Otroški center Beti in Cej. Profesionalno osebje bo vsak dan od ponedeljka do petka med 08. in 20. uro ter ob sobotah med 10. in 20. uro za vaše malčke pripravilo: • Mami club • Popoldansko varstvo • Vodena športna vadba • Pravljične urice • Učenje angleščine z igro • Minišola petja • Rojstnodnevne zabave »na ključ« • Počitniško varstvo za otroke
  Več o ...
   
 • Vedno sveže zaloge raznovrstnih agrumov na Tržnici BTC City

  Naše telo ima v mrzlih in sivih dnevih, ki so še posebej značilni za zimski čas, povečano potrebo po raznih vitaminih in mineralih.
  Več o ...
   
 • Kalčkova svetovalka za zdravo in športno prehrano

  Uporabniki kartice Kalčica se tako lahko naročijo na brezplačne svetovalne urice pri Kalčkovih svetovalkah Evi Pogačnik, Hedi Krhlikar in Karli Klander.
  Več o ...
   
 • Aromaterapija za zaščito in krepitev imunskega sistema v zimskem času

  Aromaterapija je čudovita in povsem naravna alternativa za zaščito pred mikrobi in krepitev imunskega sistema, hkrati pa uspešna pomoč pri zdravljenju številnih jesensko-zimskih obolenj, kot so prehladi, gripe in različne viroze.
  Več o ...
   
 • Zeleni kotiček Zelene trgovine

  Zagotovo eden od najlažjih, najhitrejših in najcenejših korakov k bolj zeleni naravi je, da si priskrbite nakupovalno vrečo iz blaga, ki jo lahko imate vedno pri sebi, jo vedno znova uporabite in s katero boste lahko brez slabe vesti nakupovali.
  Več o ...
   
 • Mini nega in prezentacija izdelkov Pharmos Natur

  Mini nega in prezentacija izdelkov Pharmos Natur bo v petek, 22. februarja, od 13. do 18. ure v Kalčku v BTC Cityju.
  Več o ...
   
 • Karla Klander v Kalčku svetuje glede zdravega načina prehranjvenja

  Karla Klander je svetovalka za zdravo prehrano, hujšanje in zdrav življenjski slog, certificirana nutricistka, avtorica in kolumnistka in Kalčkova svetovalka za zdravo prehrano.
  Več o ...
   
 • Obiščite Center energetskih rešitev!

  Prvi slovenski center s celovito ponudbo energetskih rešitev na ključ se nahaja v Dvorani 2. Tu vas pričakuje ekipa strokovnjakov z rešitvami za odpravo energijske neučinkovitosti. Brezplačno vam bodo svetovali pri optimalni izbiri energentov, okolju prijaznih ogrevalnih in hladilnih sistemov, energijsko varčnih oken in vrat, vse do kuhinj in kopalnic.
  Več o ...
   
 • Vadba v vodi

  V Vodnem mestu Atlantis vsak dan od ponedeljka do petka med 10. in 11. uro poteka vadba za seniorje. Po zaključeni vadbi druženje nadaljujemo s sproščenim klepetom ob sadju in čaju, za pogovor o individualnih dilemah ali željah pa je na voljo tudi trener.
  Več o ...
   
 • Aktivno jutro v Športnem centru Millenium

  Ob vsakodnevnih obveznostih mnogim primanjkuje časa za popoldansko ali večerno vadbo, zato smo se v ŠC Millenium odločili, da vam ponudimo jutranjo vodeno vadbo. Poimenovali smo jo Aktivno jutro.
  Več o ...
   
 • Jem in hujšam

  V mrzlih dnevih so potrebe organizma po zaščitnih snoveh povečane, saj na nas iz vseh koncev prežijo številni virusi in bakterije.Če temu dodamo še stres, onesnažen zrak, zimsko pomanjkanje gibanja in enolično prehrano, se nas kaj hitro lahko polastijo številne bolezni, malodušje in zimska depresija.
  Več o ...
   
 • Naturhouse – BTC Hala 9

  Podoba v ogledalu, ki vam bo zagotovo všeč
  Več o ...
   
 • Božični in silvesterski jedilnik

  Za vas so pripravili božični in silvesterski jedilnik z recepti za tiste, ki imate radi tako meso, ribo kot za vegetarijance.
  Več o ...
   
 • Eko igračke s sporočilom

  Opevane in nagrajene na Dunaju, a izdelane v Sloveniji- BeeZee EcoIGRAČE. Igračke so zdrave, narejene brez krutosti do živali, naravne in s certifikatom varnosti EU, ki dokazuje varnost igrače tudi za NOVOROJENČKE.
  Več o ...
   
 • Neškodljiva peka za vaše zdravje in vašo posodo

  Najprej pohvale za gospodinjo. In po jedi ''prijetne minute'' ob pranju posode. Če ste se naveličale drgnjenja, vam predstavljamo eko izdelke za peko, ki so skrbno in premišljeno oblikovani. Zaradi tega imajo čim manjši vpliv na okolje, uporabnikom pa nudijo najvišjo kakovost in najbolj učinkovite rezultate.
  Več o ...
   
 • Pravilno kombiniranje živil

  Se že dolgo neučinkovito borite z odvečno težo? Vas pesti slaba prebava? Se vam je kdaj zgodilo, da ste pojedli dobro kosilo, po njem pa ste se počutili zaspani, brezvoljni in brez energije?
  Več o ...
   
 • Zakaj bi si morali vzeti čas za obisk savne?

  Savna s svojimi učinki krepi imunski sistem in ob redni uporabi preprečuje virusna in bakterijska obolenja, ter pospešuje delovanje limfnega obtoka. Uporaba turške parne kopeli zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olju ugodno vpliva na dihala. Uporaba savne pozitivno vpliva na proces staranja žil, ter krepi kardiovaskularni sistem. Toplota pospeši obtok v telesu, kar blagodejno vpliva na sprostitev napetosti v mišicah. V savnah Športnega centra Millenium so ponovno na voljo sprostitvene terapije in programi.
  Več o ...
   
 • Naš mali čudež

  Od trenutka rojstva, prvega joka in sladkega nasmeha, ovitih prstkov okrog vašega kazalca, prvega zobka, prvih korakov, prvega šolskega dne ... Opazovati našega otroka, kako raste, je neprecenljivo. Od prvega dne želimo zagotoviti, da je naš otrok varen in zdrav. Nuditi mu želimo vse, kar potrebuje za zdrav razvoj. Dejstvo je, da je imunski sistem dojenčkov nekoliko slabši in da so majhni otroci še posebej občutljivi na škodljive in agresivne sestavine, ki jih lahko vsebujejo hrana, kozmetika, oblačila, plenice, igrače ...
  Več o ...
   
 • Na kakšne načine lahko z eteričnimi olji na naraven način osvežimo svoj dom ?

  Prijetni vonji v nas vzbujajo prijetne spomine. Morda vonj po morju spominja na prijeten dopust s prijatelji* vonj po kuhi in peki na praznične trenutke, ki smo jih preživljali s starši* vonj gozda po dežju na prepovedano otroško čofotanje po lužah* vonj po dišeči beli kavi na babico, ki nam jo je kuhala* vonj vrtnic na prvo ljubezen,…
  Več o ...
   
 • Smetko sredi gozda opozarja na problem divjih odlagališč

  Pri Eko knjigi je izšla okoljska slikanica, ki opozarja na problem divjih odlagališč v gozdovih. Izdajo knjige z naslovom Smetko sredi gozda je mecensko podprlo podjetje Saubermacher Slovenija.
  Več o ...
   
 • Izšla je revija Eko knjiga

  Izšla je nova brezplačna jesenska številka revije Eko knjiga.
  Več o ...
   
 • Otvoritev nove trgovine »Zelena trgovina

  Trgovina v kateri ima vsak izdelek svojo zgodbo. Za vse eko navdušence se bo odprla nova eko trgovina imenovana Zelena trgovina. Otvoritev bo v petek 14. Septembra v dvorani A, spodnja etaža v BTC City Ljubljana.
  Več o ...
   
 • Kalčkovi svetovalni termini

  Svetovalni termini Kalčkove svetovalke za zdravo prehrano Jelene Dimitrijević in Eve Pogačnik za športno prehrano.
  Več o ...
   
 • Zdravi eko zajtrki

  Nič ni boljšega kot začeti dan z zdravim, lahkim in svežim zajtrkom. Ker pa dandanes marsikdo zjutraj nima časa za dolgotrajno pripravo, ker se nam mudi v službo, šolo ali po drugih opravkih, smo se v biomarketu VitaCare odločili, da vam ponudimo nekaj okusnih jedi za zdrav začetek dneva in opoldansko malico.
  Več o ...
   
 • Dermatološka organska Anti-age linija

  Iščete učinkovito organsko Anti-Age-kozmetiko, ki bo popolnoma skladna z vašo kožo?
  Več o ...
   
 • Sajenje in nega žive meje

  Pravilno oblikovane žive meje zahtevajo več pozornosti od prosto rastočih, kljub temu pa tudi za slednje velja, da jih ne smemo zanemariti. Zelo pomembno je zagotavljanje dobrih rastnih pogojev, za kar v veliki meri poskrbimo že pri pripravi rastišča ob sajenju.
  Več o ...
   
 • Zdravi eko zajtrki

  Nič ni boljšega kot začeti dan z zdravim, lahkim in svežim zajtrkom. Ker pa dandanes marsikdo zjutraj nima časa za dolgotrajno pripravo, ker se nam mudi v službo, šolo ali po drugih opravkih, smo se v biomarketu VitaCare odločili, da vam ponudimo nekaj okusnih jedi za zdrav začetek dneva in opoldansko malico.
  Več o ...
   
 • Cimet – več, kot le prijetna aroma

  Cimet je ena najpomembnejših začimb na svetu in poleg tega ena najstarejših zdravilnih rastlin. Najstarejši opisi cimeta so v židovskih verskih spisih Tora, spisih, ki naj bi jih pisal Mojzes.
  Več o ...
   
 • Loving Planet- Vege okrepčevalnica

  V okrepčevalnici Loving Planet vam postrežejo z odličnimi vege jedmi, v katerih boste uživali ob kulinaričnem doživetju ob vsakem grižljaju.
  Več o ...
   
 • Naravna kozmetika proti maščobnim oblogam

  V laboratorijih Natruhouse so poskrbeli tudi za dodatno motivacijo proti maščobnim oblogam od zunaj. Predstavljamo vam naravno kozmetiko - Redunat gel, ki z visoko vsebnostjo oligoelementov topi maščobne obloge.
  Več o ...
   
 • Vlaknine iz Centra Naturhouse

  Za ohranjanje zdravja je zelo pomemben zadosten vnos vlaknin, tako topnih kot netopnih.
  Več o ...
   
 • Plavanje je primerno za vse starostne skupine

  Najlepše pri plavalni rekreaciji je, da je primerna za vse starostne skupine.
  Več o ...
   
 • Krompirček naš vsakdanji

  Ajurvedski zdravniki ne priporočajo uživanje krompirja več kot enkrat na teden kot samostojno jed. Bolj priporočajo da ga kombiniramo z drugimi vrstami zelenjave.
  Več o ...
   
 
Prikaži strani
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.