Eko izdelki in storitve

 
EkoBTC

Planet je en sam in je naš skupen

V družbi BTC smo leta 2016 v sodelovanju z našimi poslovni partnerji, obiskovalci in podporniki spisali številne navdihujoče družbeno odgovorne zgodbe ter stopili korak naprej pri ohranjanju zelenega okolja. Sledi našega uspešnega delovanja smo strnili v priloženo Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2016, ki naj bo navdih za nove zelene in inovativne ideje.
Več o ...
 
 
 • Brezplačne delavnice za nosečnice in mamice v trgovini Mothercare

  Pridružite se nam na brezplačnih predavanjih za nosečnice in mamice, ki bodo potekale od septembra 2014 dalje v trgovini mothercare BTC (1. nadstropje poleg igralnice), vsak drugi torek od 11:00 do 12:30 ure. Delavnice bo vodila ga. Anja Oman.
  Več o ...
   
 • Vsi za mulce z Anino Zvezdico!

  Sezono 2014/2015 bo SiTi Teater BTC otvoril v tednu otroka, in sicer s trodnevnim dobrodelnim dogodkom.
  Več o ...
   
 • Slovenski proizvajalci ekoloških izdelkov združeno nagovarjajo kupce

  Ker so veliki nakupovalni centri brez pristnega človeškega stika in polni navidezne pestrosti in kakovosti, se je Sandra Klemenc, vodja projekta Zelena trgovina, odločila, da poveže male ponudnike kakovostnih ekoloških izdelkov in storitev in da skupaj ustanovijo Eko klub. Slednji je tako nastal kot alternativa sodobni potrošniški družbi, njegov cilj pa je povezovanje in osebni stik s kupci, je Klemenčeva pojasnila za Energijo doma.
  Več o ...
   
 • Prijavite se na brezplačno energetsko svetovanje v CER-u!

  Je vaša hiša energetska zapravljivka? Kakovostno in stroškovno učinkovito rešitev za to vam bo oktobra v Centru energetskih rešitev (CER) v ljubljanskem BTC-ju poiskal neodvisni energetski svetovalec Simon Brlek. .
  Več o ...
   
 • Počitniška delavnica orientalskega plesa za otroke

  V sklopu počitniškega varstva bo plesno delavnico, ustvarjeno in prilagojeno za otroke od 6. do 14. leta starosti, v Vodnem mestu Atlantis vodila simpatična in izkušena plesalka, študentka Nina Smole iz Studia za orientalski ples Shayala, ki bo deklice učila enega izmed najbolj popularnih orientalskih plesnih stilov »raqs sharqi.
  Več o ...
   
 • Aerobna vadba za vsakogar

  Pomembna je za izboljšanje dihalnega in srčno žilnega sistema in pomaga pri držanju nizkega odstotka telesne maščobe. Z aerobiko nižamo nivo glukoze v krvi, znižamo višek insulina, izgubljamo maščobo in dosežemo zmanjšanje količine maščobnega tkiva, ne da bi hkrati bistveno vplivali na druga tkiva in volumen ter sestavo telesnih tekočin (mišično tkivo, minerali, voda, zaloge
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.