Eko izdelki in storitve

 
EkoBTC

Planet je en sam in je naš skupen

V družbi BTC smo leta 2016 v sodelovanju z našimi poslovni partnerji, obiskovalci in podporniki spisali številne navdihujoče družbeno odgovorne zgodbe ter stopili korak naprej pri ohranjanju zelenega okolja. Sledi našega uspešnega delovanja smo strnili v priloženo Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2016, ki naj bo navdih za nove zelene in inovativne ideje.
Več o ...
 
 
 • En sistem, popolno udobje, največji prihranki

  Se odločate med nakupom ogrevalne toplotne črpalke ali kondenzacijskim kotlom na zemeljski plin? Nikar ne delajte kompromisov, izberite nov produkt Daikin Hybrid, ki vam omogoča uporabo obeh energentov, zemeljskega plina in elektrike.
  Več o ...
   
 • Kdaj in zakaj v bazen z dojenčkom

  »Zgoden začetek »plavanja« je pomemben za celoten bio-psiho-socialen razvoj dojenčka,« je za Energijo doma poudarila dr. Dorica Šajber, profesorica na ljubljanski fakulteti za šport. Dodala je, da je smiselno dojenčka »učiti plavati«, da spozna vodo kot novo okolje, se z njo igra, jo pretaka, se umiva, se poliva, v njej lebdi in uživa. A nikar ne začnite prezgodaj.
  Več o ...
   
 • Kreativno otroško mesto Minicity

  Kreativno otroško mesto Minicity prihaja v decembru v BTC City, dvorana A in prinaša aktivnosti za prosti čas otrok in staršev z največjo dodano izobraževalno vrednostjo!
  Več o ...
   
 • Vpisi dojenčkov in malčkov za december 2014

  Pričeli smo z zbiranjem prijav za nove termine vadbe dojenčkov in malčkov v vodi za mesec DECEMBER 2014. V veselem decembru od 1.12.2014 do 31.12.2014 nudimo pri nakupu vadbe dojenčkov ali malčkov 10% popusta vsem novim tečajnikom. Popusti se med seboj ne seštevajo, vedno velja večji popust.
  Več o ...
   
 • Zamrznjene cene oken do konca leta 2014

  Izkoristite izjemne popuste na lesena in les-alu okna Jelovica in prihranite pri ogrevanju že to zimo. Z dobavo in montažo oken v decembru 2014 in januarju 2015 boste deležni 25% zimskega popusta. Zamrznjene cene veljajo do zapolnitve kapacitet.
  Več o ...
   
 • Les-alu okna Jelovica za ceno lesenih oken

  Ne zamudite izjemne zimske ponudbe. Za ceno lesenih oken vam bomo vgradili nizkoenergijska les-alu okna Ekostar Premium II.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.