Vabilo na otvoritev otroške razstave v okviru projekta Spodbujamo prijateljstvo

13.04.2017

Družba BTC s sodelovanjem društva Sobivanje organizira razstavo kreativnih otroških del ob zaključku projekta Spodbujamo prijateljstvo.

 

 
 

 

Ta je letos potekal že peto leto zapored in dosegel izjemno razsežnost: v projektu je sodelovalo 11.160 slovenskih otrok s 172 šol in vrtcev iz vse Slovenije. Projekt je skozi šolsko leto spodbujal otroke, da razmišljajo o prijateljstvu in ustvarjajo likovna dela, s katerimi so se pomerili na kreativnem natečaju. Vabimo vas, da se udeležite odprtja otroške razstave.

Dogodek bo potekal  v petek, 14. aprila 2017, ob 10.30 uri v Siti teatru BTC. Odprtje razstave bo potekalo v sklopu zadnjega od treh zaključnih dogodkov projekta Spodbujamo prijateljstvo. Vsi trije zaključni dogodki (v BTC Cityju Ljubljana in pred tem še v Murski Soboti in Novem mestu) so namenjeni podelitvi nagrad vrtcem in osnovnim šolam, ki so se letos na natečaju najboljše odrezali. Razstava kreativnih otroških del bo v dvorani A ljubljanskega BTC Cityja širši javnosti na ogled vse do 25. maja 2017. Veselimo se srečanja z vami!

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.