Misija: Družbeno odgovorni

Družba BTC že petič zapored podpira projekt Spodbujamo prijateljstvo

29.03.2017

Družba BTC je vnovič podprla izvedbo natečaja Spodbujamo prijateljstvo.

 

 

Galerija

 
 

 

Natečaj, katerega izdelki bodo spomladi na ogled v BTC Cityjih po Sloveniji, krepi ustvarjalnost in solidarnost ter skrbi za promocijo pozitivnih vrednot med otroki.

Projekt Spodbujamo prijateljstvo poteka že peto leto. Otroci pod okriljem projekta razmišljajo o prijateljih, stvareh in vrednotah, ki so jim pomembne, pa tudi o tem, česa ne marajo. Svoja razmišljanja nato v kreativnem duhu prelijejo na papir. Nastala ustvarjalna dela bodo letošnjo pomlad razstavljena v vseh treh BTC Cityjih v Sloveniji. Najboljši vrtci in osnovne šole bodo ob zaključku projekta nagrajeni na treh dogodkih v BTC Cityjih:

 

-      v Murski Soboti, 31. 3. 2017 ob 10.30 uri,

-      v Novem mestu, 7. 4. 2017 ob 10.30 uri in

-      v Ljubljani, Siti teater, 14. 4. 2017 ob 10.30 uri.

 

 

Zaključne dogodke bo hkrati pospremilo odprtje razstave otroških del, ki so prispela na letošnji natečaj.

Projekt Spodbujamo prijateljstvo je del širšega programa Šola sobivanja, ki združuje projekte z različnih področij trajnostnega razvoja. Sodelujejo lahko številne vzgojno-izobraževalne ustanove, šole in vrtci. Pomen medsebojnih odnosov je le ena izmed celostno obravnavanih tematik v programu, ki se zavzema za pravičnejšo družbo in boljšo kakovost življenja tako mlajših kot starejših.

 

 

 

 

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.