Misija: Družbeno odgovorni

BTC-jevca Tina Trstenjak in Andraž Jereb postala judoista leta 2016

03.02.2017

Prestižno priznanje za najboljša judoista leta 2016 sta prejela sponzoriranca BTc Tina Trstenjak in Andraž Jereb.

 

 
 

 

Judo zveza Slovenije je na slovesni prireditvi, ki je 18. januarja 2017 potekala v Celju, razglasila najbolj izstopajoče judoistke in judoiste minulega leta. V družbi BTC smo ponosni, saj sta prestižno priznanje za najboljša judoista leta 2016 prejela naša sponzoriranca Tina Trstenjak in Andraž Jereb.

Oba športnika sta v minulem letu postregla z dosežki, ki so izzvali navdušenje med navijači. Med sijočimi trenutki prve dame slovenskega juda Tine Trstenjak so osvojitev zlate medalje na olimpijskih igrah Rio 2016 ter zmagi na evropskem prvenstvu v Kazanu in veliki nagradi v Düsseldorfu. S svojim vrhunskim tekmovalnim pohodom je lani zbala 13.032 točk in tako osvojila vrh svetovne jakostne lestvice.

V moški konkurenci je bil prepričljivo najboljši Andraž Jereb. Na vseh tekmah minulega leta je zbral 7.104 točk. Še posebej nas je razveselil z nastopom na veliki nagradi Zagreba, kjer se je povzpel na najvišjo stopničko.

Tina in Andraž s potrpežljivostjo, vztrajnostjo in prizadevnostjo nenehno dokazujeta svoje mesto med najboljšimi judoisti na svetu. V družbi BTC takšne vrhunske posameznike, ki nas motivirajo za presežke, z veseljem podpiramo. Prepričani smo, da se bomo tudi v 2017 lahko znova razveselili odličnih novic s tatamijev širom po svetu.

Tina in Andraž, iskrene čestitke in veliko uspeha v prihodnje!

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.