Misija: Družbeno odgovorni

Podarite šolske potrebščine in pomagajte

05.08.2020

Družba BTC se že četrto leto pridružuje poletni dobrodelni akciji, katere cilj je zbiranje šolskih potrebščin za pomurske otroke iz socialno ogroženih družin.

 

 
 

Pobudnika akcije, ki jo koordinira Lokalna razvojna fundacija za Pomurje, sta Zavod za pomoč dijakom ranljivih socialnih skupin in Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src. V preteklih letih so pomagali že več kot 500 otrokom!

Vsi, ki bi želeli pomagati z donacijo šolskih potrebščin, lahko le-te prinesete na zbirno mesto, Info točko v Dvorani A našega središča od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro. Organizatorji zbirajo potrebščine tudi na številnih drugih zbirnih točkah, ki so sproti objavljene na uradni strani projekta na družbenem omrežju Facebook: Podari zvezek.

Kaj zbiramo?
Pisalni pribor (svinčnike, flomastre, tehnične svinčnike, kemične svinčnike, nalivna pisala), likovni material (voščenke, vodene barvice, tempere, barvice, bloke, čopiče), lepila in selotejpe, zvezke in mape, tehnični in geometrijski pribor (ravnila, šestila), šolske torbe, nahrbtnike, torbe za copate, šolske copate, peresnice, kalkulatorje in drugo.
SMS donacija
Pomagate lahko tudi z SMS donacijo. Pošljite ključno besedo PODARIZVEZEK na 1919. Za nakup šolskih potrebščin boste donirali 1 €.

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.