Misija: Družbeno odgovorni

Družba BTC za podporo uspešnemu delovanju Slovenske znanstvene fundacije prejela priznanje Zlati donator

03.02.2020

Družba BTC je na podlagi donacije za realizacijo aktivnosti ustanove Slovenske znanstvene fundacije in podpore pri razvoju slovenske znanosti v letu 2019 prejela naziv Zlati donator.

 

 
 

Osnovni namen Slovenske znanstvene fundacija (SZF) je ustvarjanje oz. zagotavljanje podpore članicam in članom slovenske znanstvene skupnosti ter tistim, ki dokazujejo nadarjenost za raziskovalno delovanje že med šolanjem. Ustanova vsako leto svojim donatorjem tudi podeljuje častne listine platinasti, zlati, srebrni in bronasti donator in tako srbi za promocijo znanosti ter donacije za znanstvene namene v Sloveniji.
Ustanoviteljice SZF so najpomembnejše slovenske znanstvene, visokošolske, industrijske, trgovinske, bančne ter medijske organizacije, med njimi tudi družba BTC. Sodelovanje družbe BTC in Slovenske znanstvene fundacije tako sega že v leto 1994, v vseh teh letih pa sta organizaciji zasnovali prodorne projekte.
V okviru družbeno odgovornih prizadevanj je družba BTC sicer v letu 2018 podprla več kot 300 posameznikov in organizacij iz športnega, okoljevarstvenega in humanitarnega področja ter iz sveta izobraževanja, znanosti in kulture. Podpora raznolikih aktivnosti in projektov omogoča izjemnim stvaritvam preboj med najboljše v nacionalnem regionalnem in svetovnem merilu, ter hkrati pripomore k večji prepoznavnosti družbe BTC.

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.