Misija: Varčno z vodo

Trajnost je ultimativno merilo uspešnosti

27.09.2019

V družbi BTC smo v sodelovanju z našimi poslovni partnerji, obiskovalci in podporniki spisali številne navdihujoče trajnostne zgodbe ter stopili korak naprej pri ohranjanju zelenega okolja. Sledi našega uspešnega delovanja smo strnili v priloženo Trajnostno poročilo družbe BTC za leto 2018, ki naj bo navdih za nove, okolju prijazne in inovativne ideje.

Skrb za družbeno in naravno okolje se je danes, ob zavedanju, da je za dolgoročno poslovno uspešnost pomembna uglašenost s trajnostnim razvojem, usidrala v delovanje številnih organizacij. V družbi BTC je to zavedanje, poleg načela, da moramo biti sami del zelene spremembe, ki jo želimo v svetu, že številna leta v ospredju našega delovanja. Tako vsako leto snujemo številne zelene projekte, s katerimi v svojem delovanju sledimo smernicam okoljske in družbene odgovornosti in ki prispevajo k lepšemu vsakdanu in boljši prihodnosti za okolje, nas in naše zanamce. Več o njih lahko preberete v Trajnostnem poročilu 2018, hkrati pa želimo, da bi trajnostne zgodbe navdihnile tudi vas. Vsako zeleno dejanje ima namreč težo in v skupnem seštevku ustvarja neprecenljivo vrednost. Skupaj imamo moč, da zagotovimo okolju in ljudem prijazno prihodnost.

 
 

Vljudno vabljeni k ogledu.

 

Prenesi

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.