Misija: Družbeno odgovorni

Na Festivalu Sobivanje v adrenalinskem parku Atlantis je bilo več kot 700 otrok

28.05.2019

V petek 24. maja 2019 je otroški adrenalinski park Atlantis gostil preko 600 obiskovalcev Festivala Sobivanja.

 

 
 

Festival predstavlja zaključek  trajnostnih in družbeno koristnih projektov društva Sobivanje, s katerimi že 12 let izobražujejo ter motivirajo slovenske otroke, in odrasle po vsej Sloveniji. Letošnji Festival je potekal že peto leto, do sedaj ga je obiskalo več kot 6.000 otrok iz cele Slovenije.

Na festivalu so skupaj s partnerji projektov, družba BTC je partner projekta Spodbujamo prijateljstvo, podelili nagrade najboljšim oddelkom in razredom za sodelovanje pri projektih Živim zdravo, Energetsko znanje za odgovorno ravnanje, Varno v vrtec in šolo ter Spodbujamo prijateljstvo. Poleg podelitev nagrad so se obiskovalci zabavali v športnih tekmovanjih, se preizkusili v Adrenalinskem parku ter na poučno zabavnih delavnicah.

V trajnostnih projektih društva  je v tem  letu sodelovalo  preko 65.000 otrok iz več kot 650 vrtcev in šol.  Društvo je na dogodku delilo tudi novo številko brezplačne revije Sobivanje za majhne in velike, ki jo sicer prejema kar 30.000 naročnikov. Reportaža na:

 https://youtu.be/_fvvfEGbrXU

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.