Misija: Družbeno odgovorni

Zaključna prireditev Festival Sobivanja

23.05.2019

Zaključna prireditev Festival sobivanja bo letošnje leto potekala v petek 24. maja 2019 v otroškem adrenalinskem parku Vodno mesto Atlantis.

 

 
 

Festival poteka že peto let in ga je do sedaj obiskalo več kot 6.000 otrok iz cele Slovenije.

V projektih  je v tem šolskem letu sodelovalo  preko 65.000 otrok iz več kot 650 vrtcev in šol. Na festivalu poteka tudi bogat športni program in animacijske aktivnosti partnerjev društva. Otrokom je omogočen tudi brezplačni obisk adrenalinskega parka. Vsi otroci prejmejo revijo Sobivanje.

Na festivalu prejmejo  nagrade najboljši oddelki v vrtcih  in razredi za sodelovanje pri projektih Živim zdravo, Energetsko znanje za odgovorno ravnanje, Varno v vrtec in šolo ter Spodbujamo prijateljstvo. Nagrade podeli društvo Sobivanje skupaj s partnerji projektov. BTC sodeluje že sedmo leto pri projektu Spodbujamo prijateljstvo.

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.