Misija: Družbeno odgovorni

V sedmi sezoni Varno na kolesu zmaga Bršljinčanom

23.05.2019

Finale programa Varno na kolesu je potekalo v četrtek 23.maja 2019 v Koloseju v BTC city Ljubljana.

 

 
 

Varno na kolesu od leta 2012 skrbi za varnost najmlajših udeležencev v prometu in je do danes združil že več kot 24.000 mladih kolesarjev in kolesark iz več kot 250 različnih osnovnih šol.  Skozi različne naloge program šolarje spodbuja k spoznavanju in utrjevanju prometnih pravil, uporabi kolesa iz vidika trajnostne mobilnosti in se zavzema za celovito razumevanje prometne varnosti. Poleg tega izpostavlja tudi zabavno plat kolesarjenja, ki sovpada z zdravim načinom življenja.

Kot partnerji se mu že vrsto let pridružujemo tudi v družbi BTC. Zaključni dogodek je potekal 23. maja v ljubljanskem Koloseju, kjer smo izmed desetimi šolami finalistkami razglasili zmagovalce. Glavna nagrada - donacija v višini 1000 €, je pripadla OŠ Bršljin iz Novega mesta. Na drugo mesto se je uvrstila OŠ Prestranek, tretje uvrščena pa je OŠ Dobje.

Več o programu na www.varnonakolesu.si.

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.