Misija: Družbeno odgovorni

Na sejem rabljenih učbenikov in po šolske potrebščine v BTC City Ljubljana

31.08.2018

Med 6. in 8. septembrom bo na Trgu mladih potekal sejem rabljenih učbenikov za osnovne in srednje šole.

 

 
 

 

Preden zazvoni šolski zvonec se družine odpravijo po nakupih šolskih potrebščin. Pod okriljem akcije Gremo v šolo bo v BTC Cityju Ljubljana tudi letos za vse, ki želijo prihraniti pri nakupu šolskih učbenikov ali zaslužiti za nakup novih, organiziran sejem rabljenih učbenikov za osnovne in srednje šole. Sejem bo potekal med 6. in 8. septembrom 2018 na Trgu mladih, in sicer vsak dan med 9. in 20. uro. Obiskovalci bodo lahko prodali ali kupili rabljene učbenike, na prizorišču pa bo za njihovo izmenjavo na razpolago 30 brezplačnih stojnic. Poleg tega lahko starši in šolarji na enem mestu v BTC Cityju Ljubljana najdejo vse izdelke za šolo pa tudi oblačila, obutev, knjige, igrače ter športno opremo. Učenci bodo tako kar najbolje pripravljeni na dogodivščine in izzive novega šolskega leta.

 

V BTC Cityju Ljubljana je pestro skozi celo šolsko leto, saj tam potekajo številne obšolske dejavnosti. Mladi lahko izbirajo med številnimi športnimi aktivnostmi, kot so tečaji plavanja v Vodnem mestu Atlantis in ure plesa v Plesni zvezdi. Popoldneve lahko izkoristijo za učenje tujih jezikov v jezikovni šoli Lingula, najmlajši pa se lahko podajo na zabavne dogodivščine v Minicity, največji otroški didaktično-izkustveni center v Sloveniji. Tam bodo spoznali več kot 50 različnih poklicev, na voljo pa so jim tudi številni tematski dogodki.

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.