Misija: Družbeno odgovorni

Družba BTC kot partnerica projekta Misija: Zeleni koraki spodbuja trajnostno mobilnost

05.06.2018

Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad bo v sredo, 6. junija 2018, ob 10.30 uri v Kongresni dvorani Mercurius v SiTi Teatru ljubljanskega BTC Cityja.

 

 
 

Družba BTC je v letošnjem letu kot partnerica podprla vseslovenski projekt Misija: Zeleni koraki, katerega organizator je mednarodno uveljavljen program za trajnostni razvoj Ekošola. Najboljši sodelujoči v projektu, ki je okrepil zavest mladih o trajnostni mobilnosti, bodo znani na zaključni slovesnosti v začetku junija. Kreativni izdelki mladih ustvarjalcev bodo nato do začetka julija v dvorani A na ogled vsem obiskovalcem BTC Cityja Ljubljana.

Projekt Misija: Zeleni koraki, ki je bil letos izveden drugič, je k sodelovanju privabil kar 2.000 otrok, učencev in dijakov iz 120 ustanov iz vse Slovenije. Vzgojno-izobraževalne institucije so z aktivnostmi v okviru likovnega natečaja, tehnično-grafičnega ustvarjanja in raziskovalnega dela angažirale mlade, da začnejo aktivno razmišljati o njihovi vlogi pri ohranjanju čistega okolja in ustvarjati na temo trajnostnega načina življenja.

Sklepno dejanje projekta z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad najboljšim bo v sredo, 6. junija 2018, ob 10.30 uri v Kongresni dvorani Mercurius v SiTi Teatru ljubljanskega BTC Cityja. Ustvarjalna dela se bodo nato iz tamkajšnjega preddverja preselila v dvorano A, kjer bodo obiskovalcem ostala na ogled vse do 5. julija 2018.

Družba BTC sodelovanje v projektu izvaja pod okriljem poslovnega stebra Misija: Zeleno, kjer združuje družbeno odgovorne projekte in dejavnosti za trajnostni razvoj. Z množico aktivnosti družba BTC v sodelovanju s partnerji ustvarja priložnosti v korist sedanje in prihodnjih generacij.

Logo

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.