Misija: Družbeno odgovorni

Festival Sobivanja 2018 je letos potekal že četrtič

21.05.2018

Letošnje leto je v petek, 18. maja 2018, v Adrenalinskem parku Atlantis, potekal že četrti Festival Sobivanja.

 

 
 

Festival Sobivanja predstavlja zaključek trajnostnih projektov, ki jih društvo Sobivanje izvaja celo šolsko leto. Letošnje leto je bilo še posebej uspešno, saj je v projektih sodelovalo preko 55.000 otrok iz več kot 650 vrtcev in šol.

 Na Festivalu Sobivanja so skupaj s partnerji (BTC City  Misija zeleno, Zelene doline, Agencija RS za varnost prometa, Geodetski inštitut Slovenije, …)  izvajali trajnostne delavnice na temo zdravega načina življenja, varnosti v prometu, skrbi za okolje in energetske učinkovitosti.     

 Ob podelitvi nagrad so otroci uživali tudi v športnih igrah in animacijskem programu, ki ga je društvo Sobivanje pripravilo v sodelovanju s partnerji.

V društvu Sobivanje se trudijo razvijati pozitivno in dolgoročno vizijo za pravičnejšo družbo, čistejše, varnejše in bolj zdravo okolje. Udeležba otrok pri projektih in na zaključnem dogodku je vsako leto večja.

 V družbi BTC se zavedajo pomena trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Podpirajo številne projekte in aktivnosti z zeleno in družbeno odgovorno noto, ki jih izvajajo v partnerskem duhu. Še posebej se posvečajo mladim, ki jih vidijo kot generatorje prihodnjega razvoja Slovenije. Družba BTC sodeluje kot partner pri projektu  Spodbujajmo prijateljstvo .  Razsežnost projekta kaže na to, da je spodbujanje prijateljstva med otroki, krepitev njihove ustvarjalnosti in vedoželjnosti o tej vrednoti nujno potrebno in koristno.

Vabimo vas k ogledu repotaže , ki je bila objavljena na TvSlovenija v oddaji Dobro jutro.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174540827

 

 

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.