Misija: Družbeno odgovorni

ART Expo Ljubljana: Otvoritveni dogodek

18.09.2017

ArtExpo Ljubljana bo največji kulturni dogodek tega tipa v Sloveniji. Potekal bo na lokaciji poleg Vodnega mesta Atlantis od 18. septembra 2017 od 19.00 ure dalje.

 

 
 

Njegov namen dogodka je združevanje umetniške stroke in postavitev platforme, ki bo pomagala umetnikom pri promociji, prepoznavnosti in trženju svojih del in uslug. Na dogodku se bo odvijal tudi vsakodnevni program, ki bo popestril dogodek z zanimivimi predavanji in nastopi.

Družba BTC skupaj z Institute Atelje Art Murn International organizira prvi ART EXPO Ljubjana, ki bo predstavljal enega največjih umetniških sejemskih dogodkov v Sloveniji. Art Expo Ljubljana bo potekal 14 dni, razprostiral pa se bo na več kot 2500 m2 površin ob Vodnem mestu Atlantis v BTC CITY Ljubljana. V dveh tednih pestrega dogajanja se bo v okviru Art Expa Ljubljana v BTC CITY na t.i. “AAMI Art Village” predstavilo kar 142 umetnikov iz 15-ih držav sveta.

Art Expo bo vsem obiskovalcem ponudil pester kulturno-umetniški program ter stik s številnimi razstavljalci, ki bodo svoja dela postavili na ogled za vse ljubitelje umetnosti. Art Expo Ljubljana bo tako v času trajanja, od 18.9. – 1.10. gostil številne koncerte, plesne in gledališke predstave, predavanja, literarne večere, dejavnosti na prostotem, slikanje v živo, jogo in še mnogo več.

Art Expo kot glasnik kulture in umetnosti želi pomagati umetnikom, ki svoje priložnosti predstavitve in razstavljanja še niso prejeli, da se predstavijo ljubiteljem umetnosti ter krati ob spremstvu že uveljavljenih in priznanih umetnikov in kreativcev v svet sporočajo veličino in pomembnost umetniškega duha in udejstvovanja.
 
Poslanstvo dogodka Art Expo Ljubljana je pokazati kreativno moč in potencial Slovenije ter okrepiti podobo in stas trenutne umetniške scene na Slovenskem, zato družba BTC in AAMI skupaj razvijata boljšo prihodnost za kulturo na naših tleh.

Otvoritveni dogodek

  • v ponedeljek, 18.09.2017
  • ob Vodnem mestu Atlantis

>>Dodatne informacije in celoten program

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.