Misija: Zeleni promet

Družba BTC v projektu Misija: Zeleni koraki spodbuja trajnostno mobilnost.

01.06.2017

Družba BTC je v letošnjem letu izvedla vseslovenski projekt Misija: Zeleni koraki, skupaj z mednarodno uveljavljenim program za trajnostni razvoj Ekošola.

 

 
 

Najboljši sodelujoči v projektu, ki je okrepil zavest mladih o trajnostni mobilnosti, bodo znani na zaključni slovesnosti v začetku junija. Kreativni izdelki mladih ustvarjalcev bodo nato do začetka julija v dvorani A na ogled vsem obiskovalcem BTC Cityja Ljubljana.

Projekt Misija: Zeleni koraki, ki je bil letos izveden prvič, je k sodelovanju privabil kar 2.100 otrok, učencev in dijakov iz 129 ustanov iz vse Slovenije. Vzgojno-izobraževalne institucije so z aktivnostmi v okviru likovnega natečaja, tehnično-grafičnega ustvarjanja in raziskovalnega dela angažirale mlade, da začnejo aktivno razmišljati o njihovi vlogi pri ohranjanju čistega okolja in ustvarjati na temo trajnostnega načina življenja.

Sklepno dejanje projekta z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad najboljšim bo v sredo, 7. junija 2017, ob 11. uri v SiTi Teatru ljubljanskega BTC Cityja. Ustvarjalna dela se bodo nato iz tamkajšnjega preddverja preselila v dvorano A, kjer bodo obiskovalcem ostala na ogled vse do 5. julija 2017.

Družba BTC sodelovanje v projektu izvaja pod okriljem poslovnega stebra Misija: Zeleno, kjer združuje družbeno odgovorne projekte in dejavnosti za trajnostni razvoj. Z množico aktivnosti družba BTC v sodelovanju s partnerji ustvarja priložnosti v korist sedanje in prihodnjih generacij.

 

https://youtu.be/uLVP2Y4SWi8

 

 

 
Oceni:
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.